Ga naar hoofdinhoud

Studiebegeleiding aan kinderen op de middelbare school, mbo en hbo voor betere cijfers én meer zelfvertrouwen

Studiebegeleiding Wehl

Uit je kind halen wat erin zit. Hij of zij scoort onvoldoendes in meerdere vakken op de middelbare school, het mbo of hbo. Ligt dat aan zijn of haar intelligentie? Nee, meestal kent hij of zij de eigen manier van leren nog niet. Over het algemeen biedt school slechts één leerstrategie. En dat terwijl elk kind denkt en leert op een andere manier.

Samen gaan we op zoek naar de leerstrategie die bij jouw kind past. Een leerstrategie waarmee de schoolprestaties gaan stijgen en het zelfvertrouwen en zelfbeeld gaat groeien. Studiebegeleiding in Doetinchem voor leerlingen woonachtig in Wehl. Ik help ik jou kind om alles er uit te halen wat erin zit.

Bellen Stuur een WhatsApp

Studiescool studiebegeleiding

  •  We gaan leren leren
  •  Op een niet-schoolse wijze
  •  In een gezellige, gemoedelijke sfeer
  •  In gelijkwaardigheid
  •  Met vertrouwen als basis voor vooruitgang

‘Een kind dat vieren en vijven haalt, heeft veel aan huiswerkbegeleiding. Scoort hij of zij veel tweeën en drieën, dan wordt al snel gedacht aan afstromen of doubleren, maar met individuele studiebegeleiding of bijles is dat praktisch altijd onnodig. De meeste kinderen halen snel hogere cijfers. Soms tegen de verwachting in.’

Twee leerlingen hebben plezier en werken samen een opdracht bij Studiescool.

Niet-schoolse studiebegeleiding voor leerlingen woonachtig in Wehl

In een niet-schoolse, gemoedelijke en gezellige sfeer gaan we antwoord vinden op de vraag: hoe leer jij? We vinden het belangrijk dat het kind zich thuis voelt. Het op hun gemak voelen is een belangrijke basis voor vooruitgang.

De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: leren plannen, leren leren, mindmappen en ontdekken wie je bent en hoe je denkt. Afhankelijk van je kind en zijn of haar schoolprestaties kiezen we voor begeleiding in een kleine groep (gevormd door kinderen van hetzelfde schoolniveau en uit hetzelfde leerjaar) of individuele begeleiding.

Tip! Lees hier wat het verschil is tussen studiebegeleiding en bijles

‘De band die ik opbouw is vaak zo sterk, dat kinderen nog weleens blijven hangen of op de vrijdagmiddag even langskomen voor een bakkie of glaasje prik en een gezellig gesprek. Dat zegt alles over de sfeer en mijn manier van werken.’

Resultaten die je mag verwachten van studiebegeleiding bij Studiescool

  • Betere cijfers binnen 4 weken
  • Doorstroming naar een hoger niveau
  • Jouw zoon of dochter leert zichzelf beter kennen
  • Hij of zij leert alles uit zichzelf te halen
  • Krijgt meer vertrouwen in het eigen kunnen en een beter zelfbeeld.

Ben je op woonachtig in Wehl en op zoek naar studiebegeleiding? Dan ben je bij Studiescool aan het juiste adres!

Vraag nu een kennismakingsgesprek voor studiebegeleiding aan. We gaan graag met je samenwerken!

Bellen Stuur een WhatsApp
Een Foto Van Manon Ruardij Eigenaresse Studiescool, Huiswerkbegeleiding, Studiebegeleiding En Bijles In De Achterhoek.

Lesgeven doe ik vanuit mijn ❤️

Manon Ruardij

Wat anderen ervaren…

“Manon maakt altijd tijd voor de leerlingen, wanneer het maar nodig is. Desnoods in het weekend of ‘s avonds. Onze zoon heeft veel van haar opgestoken en hij gaat steeds beter het plannen en indelen van zijn tijd snappen. Wij zijn blij met Studiescool!”

– Marcel

“Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Studiescool. Manon is erg betrokken. Ook is ze erg kundig en voelt goed aan wat mijn dochter nodig heeft. Ze wordt geholpen bij het leren leren, het plannen én de cijfers gaan omhoog. Samen werken ze aan het zelfvertrouwen. Mijn dochter gaat met veel plezier naar Studiescool!”

– Martine Roosendaal

Meer informatie of een vraag?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over studiebegeleiding van Studiescool? Laat je gegevens achter zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Back To Top