skip to Main Content

 

“Geweldige studiebegeleiding en 1 op1 bijles. Manon heeft het voor elkaar gekregen om onze zoon, die alleen maar onvoldoendes voor wiskunde haalde, voor zijn HAVO examen te laten slagen met een voldoende!”
– Mariken van der Meijden-Loois


“De studiescool heeft mij ontzettend geholpen met wiskunde van iemand die alleen maar onvoldoendes haalde naar zevens voor wiskunde was geweldig. Verder is de studiebegeleiding zelf ook van hoge kwaliteit, leert goed plannen en krijgt veel ondersteuning met vakken waar je moeite mee hebt.”
– Olivier Van der Meijsen


“Fantastische begeleiding gehad voor mijn zoon. Dit is niet zomaar studiebegeleiding. Manon kent de kinderen/ pubers door en door …soms nog beter als wij ouders. Manon, ik wil je enorme bedanken voor alles wat je voor Noah en ons als ouders gedaan hebt!

Dankzij jou heeft mijn zoon zijn mavo diploma gehaald maar nog veel belangrijker, hij is zelfverzekerder geworden en staat weer vrolijk in het leven, op weg naar zijn vervolgstudie. Superdank! Je bent een topper!”
– Anique Ruesen


“Manon heeft vanaf de eerste dag het maximale uit mijn dochter gehaald. In deze moeilijke tijden van Corona heeft zij nog steeds de nodige huiswerkbegeleiding, waarbij het nu extra hard nodig is maar nog steeds het maximale inzet door de studiecoaching naar voren komt!

Niet alleen maar goede resultaten maar ze leert ook omgaan met een strakke planning en een extra verdieping! Dit zie ik ook terug in de resultaten vergeleken met de tijden voor de kennismaking met Manon! GEWELDIG! 😁”
– Hevda Shekho


“Al een paar jaar heb ik moeite met het vak wiskunde (A). Nu zit ik in 6 vwo en had toch echt dringend begeleiding nodig. Vorig jaar heb ik al aan de bel getrokken en had ik een afspraak gemaakt bij een ander die bijles geeft in wiskunde. Dit beviel me niet goed, voelde me niet serieus genomen en hield het na twee keer voor gezien.

Toen hoorde ik via via over Studiescool van Manon. Dit was een wereld van verschil! Manon heeft een heldere blik op wiskunde en doet er alles aan om je het te laten begrijpen. Ze steekt er veel tijd en energie in en doet het met passie!”
– Isaac


“Onze dochter -met sterk ontkende Asperger- heeft door de unieke begeleiding die Manon geeft, de grip op de dingen weer teruggekregen. In een combinatie van huiswerkbegeleiding en daar tussendoor verweven sociaal-emotionele begeleiding bereikte zij precies wat nodig was bij haar.

Het A-woord mag bij onze dochter niet worden genoemd, begeleiding in die richting wordt geweigerd, Manon bleek de oplossing! In het kader van huiswerkbegeleiding heeft zij door deze ongecompliceerde aanpak enorme stappen kunnen zetten in haar persoonlijke ontwikkelingen. Een aanrader voor iedere ouder met de handen in het haar!”
– Sophie Huisman


“Manon maakt altijd tijd voor de leerlingen, wanneer het maar nodig is. Desnoods in het weekend of ‘s avonds. Onze zoon heeft veel van haar opgestoken en hij gaat steeds beter het plannen en indelen van zijn tijd snappen. Wij zijn blij met Studiescool!”
– Marcel


“Jawel, onze zoon is over! Hij is twee keer blijven zitten en nu eindelijk lijkt het alsof hij weet waar hij mee bezig is! Manon heeft op de juiste knopjes gedrukt! Als ik binnenkom bij Studiescool heerst er altijd een serene rust. Manon lijkt streng maar ondanks dat zijn de kinderen gek op haar.

Nooit heb ik hoeven zeggen dat mijn zoon naar Studiescool toe moest. Hij doet dat uit zichzelf. Geen idee hoe Manon dat doet maar ze krijgt het voor elkaar… Heel fijn dat de stress nu uit huis weg is! Na goede afspraken met Manon heeft zij moeiteloos die taak van ons overgenomen. Van mij krijgt Studiescool (en dus Manon!) een dikke 10!”
– Caroline


“Ongelofelijk: wat ons in bijna 4 jaar niet is gelukt, lukte Manon in de laatste zes weken van het schooljaar wel. Bert leerde leren! Manon weet de juiste toon te vinden om de lamme-takkerig, lanterfanterende maar toch ook echt wel leuke en lieve lummels aan het werk te krijgen. En zonodig komt ze ze thuis nog even helpen herinneren aan de gemaakte afspraken! 

Jammer genoeg was er te weinig tijd om Berts achterstand en negen onvoldoendes op te halen. Er bleven er vier over – maar wel goed genoeg om over te gaan. Maar we zien het nieuwe jaar vol vertrouwen en zonder huiswerk-strijd en last-minute projectstress tegemoet met de steun van Manon en Studiescool!”
– Susan


“Het was belangrijk voor mijn zoon om naar studiebegeleiding te gaan en nu zit hij al een week op studiebegeleiding en het gaat al heel goed. Hij heeft al een heel goed cijfer gekregen voor wiskunde. Voordat mijn zoon naar studiebegeleiding ging, kreeg hij altijd onvoldoendes. Nu gaat het al veel beter en binnen een week heeft hij al een goed cijfer gekregen.

Bedankt Manon, we zijn erg blij met jouw hulp!”
– Gule

Back To Top