skip to Main Content

Samenwerking

Coaching Aanzet – Gabriëlle Kiefmann

Omdat ik heel graag met jongeren werk ben ik studiekeuze-coach geworden en bied ik je professionele ondersteuning bij het maken van je studiekeuze. Met een uitgebreide en persoonsgerichte aanpak die gericht is op ‘wie ben ik – wat kan ik – wat wil ik’. Zo zie je of je keuze past bij wie je bent.

Ook als je twijfelt of op zoek bent naar een andere baan of studie, kan ik je begeleiden met testen en opdrachten maar vooral met gesprekken! Stap voor stap werken we samen naar jouw keuze.

25 jaar heb ik, met heel veel plezier, in het onderwijs gewerkt. Ik weet uit ervaring dat het fijn is als er iemand meekijkt op het moment dat jij in je zoektocht bent naar een leuke, passende opleiding. Want, ken jij jezelf goed genoeg, weet je te verwoorden waar je een kei in bent, wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn, waar je interesses liggen en welke studie daar dan goed bij past? Dat is best lastig en daarom gaan we in een traject samen op onderzoek zodat jij uiteindelijk een goede studiekeuze kunt maken waar jij energie van krijgt en enthousiast van wordt!

Een studiekeuzetraject bij Coaching Aanzet bestaat uit 4 coachsessies, inclusief verschillende tests en een uitgebreide rapportage. Je kunt ook kiezen om alleen de tests te maken en deze in 1 coachsessie te bespreken.

Het doel van studiekeuze-coaching is het maken van een goed onderbouwde en passende studiekeuze om zelfbewust, gemotiveerd en doelgericht aan de slag te gaan. Ik ben er echter niet alleen voor jouw studiekeuze maar ook om dichter bij jezelf te komen en jezelf nog beter te leren kennen. We gaan samen aan het werk vanuit de gedachte dat de weg naar een passende studiekeuze leuk en inspirerend is.

Als je problemen ervaart op school, stress hebt, niet lekker in je vel zit of er is iets anders wat jou belemmert dan kan een coachtraject je goed helpen. Kijk op mijn website (www.coachingaanzet.nl) en bel, mail of app me en we maken een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Waar Studiecool jou centraal stelt in het ontwikkelen van kennis en vaardigheden focust Coaching Aanzet zich op jouw persoonlijke ontwikkeling en studiekeuze.

Mijn naam is Gabriëlle Kiefmann en ik ben professioneel coach bij Praktijk Coaching Aanzet in Silvolde. Ik begeleid mensen met hun persoonlijke vragen of werk/loopbaan-gerelateerde vragen. Ook geef ik regelmatig trainingen of workshops aan groepen. Daarnaast ben ik docent bij de Post HBO Registeropleiding tot Professioneel Coach bij Balansgroep.

Nieuwtje:
Al enige tijd ben ik TMA-gecertificeerd. TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse. Omdat ik mij heb aangesloten bij Kickor kan ik tegen een gereduceerd tarief deze analyse aanbieden aan jongeren onder de 30 jaar.

Wil jij weten welke studie bij jou past, welke richting je op wilt of welk beroep bij je past? Wil je ook weten hoe je sterker staat in je sollicitatie of hoe je in jouw studiegroep het beste tot je recht komt en wat je ideale leer-en ontwikkelstijl is?
Wil je ècht weten wat jou drijft, hoe je in elkaar zit en welke vaardigheden je kunt ontwikkelen? Dan levert de talenten en motivatie analyse (TMA) je veel op. Met deze analyse krijg je al je talenten boven tafel. Je ontdekt hoe je in elkaar zit, waar je goed in bent, waar je blij van wordt en welke vaardigheden je kunt ontwikkelen. Die kennis kun je inzetten voor je toekomstige carrière of in je nieuwe opleiding.

Het effect van de TMA:

  • Je weet wie je bent en wat je echt goed kunt
  • Je staat sterker in een sollicitatiegesprek
  • Jij kiest de studierichting die ècht bij jou past
  • Jij weet in wat voor werkomgeving jij je thuis voelt
  • Jij weet welke vaardigheden je verder kunt ontwikkelen
  • Dit alles zorgt voor meer zelfvertrouwen

Ontdek hoe je in elkaar zit en waar je goed in bent.
Jouw zelfstandige leven krijgt steeds meer vorm en je krijgt vast van iedereen advies. Als je zèlf weet wat je kunt en wilt, zet je stevige stappen naar jouw toekomst! Of dat nu een (vervolg)studie is of een beroepscarrière. Met de talentenscan ontdek je hoe je in elkaar zit en waar jij goed in bent. Dat geeft jou meer zelfvertrouwen. Je staat sterker in welk gesprek dan ook. Simpelweg omdat je het bewijs hebt dat je het kunt. Ga doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt!

Op mijn website vind je hierover meer info: https://www.coachingaanzet.nl/tma-individueel/

Back To Top