Skip to content

Dit is waar wij het voor doen…

Studiescool referenties – Wat ouders & leerlingen over ons zeggen

 

“Manon en haar team zijn toppers!
Ze hebben ervoor gezorgd dat mijn dochter weer vertrouwen in zichzelf en school heeft gekregen en hierdoor weer verder kan op een nieuwe school. Heel dankbaar hiervoor!

– Jeanet


“Vanaf het moment dat wij met onze zoon bij studiescool kwamen voelde het veilig en vertrouwd. Hij had het moeilijk op school en ze hielpen hem op alle vlakken. Dankbaar zijn we voor alle hulp.

– Anne Duis


“een heel fijn schooljaar hier gehad 🙂

– Eva


“Onze dochter heeft huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiescool van Manon Ruardij. Wat een bijzondere, enthousiaste dame met een passie en hart voor haar vak! Wij zijn heel enthousiast over haar persoonlijke aanpak. Zij ziet de talenten en persoonlijke behoeften van haar leerlingen en stemt haar leermethoden hierop af. Door haar positieve én persoonlijke benadering krijgt onze dochter meer zelfvertrouwen en zien wij goede resultaten. Naast Manon zijn er meerdere begeleiders aanwezig en ook hierover hoor ik alleen maar goede berichten. Ik kan Studiescool én Manon dan ook aan iedereen van harte aanbevelen!”

“Lieve Manon, ik wil je hierbij nogmaals enorm bedanken voor alles wat jij voor Bente (en ons gezin) hebt betekend. Het was veel meer dan studiebegeleiding. Jouw persoonlijke en integere benadering zorgde voor heel veel vertrouwen bij Bente. Daardoor heeft ze op persoonlijk vlak een enorme ontwikkeling doorgemaakt. We zullen je altijd dankbaar blijven hiervoor! Bovendien heeft ze ook nog haar HAVO diploma in the pocket. Ook niet onbelangrijk:) Ik wens je al het succes met alles waar je mee bezig bent. Vervelen zul jij je nooit!”

– Simone Arnts – van Uum


“Goede huiswerkbegeleiding. Ik ben ongeveer vier maanden geleden gestart bij Studiescool en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Ik heb in een korte tijd veel kunnen leren door de goede uitleg van Manon. Hierdoor kan ik met veel zelfvertrouwen starten op mijn opleiding, omdat ik met alle vakken goed op niveau ben. Ik heb verder geen negatieve op- of aanmerkingen, want het is altijd gezellig en leerzaam.”
– Wessel Bekken


“Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Manon van Studiescool. Manon is erg betrokken. Ook is Manon erg kundig en voelt goed aan wat mijn dochter nodig heeft. Ze wordt geholpen bij het leren leren, het plannen én de cijfers gaan omhoog. Samen werken ze aan het zelfvertrouwen. Mijn dochter gaat met veel plezier naar Studiescool!”
– Martine Roosendaal


“Geweldige studiebegeleiding en 1 op 1 bijles. Manon heeft het voor elkaar gekregen om onze zoon, die alleen maar onvoldoendes voor wiskunde haalde, voor zijn HAVO examen te laten slagen met een voldoende!”
– Mariken van der Meijden-Loois


“Studiescool heeft mij ontzettend geholpen. Van iemand die alleen maar onvoldoendes haalde, naar gemiddeld een 7 voor wiskunde. Dat was geweldig. Verder is de studiebegeleiding zelf ook van hoge kwaliteit, je leert goed plannen en je krijgt veel ondersteuning met vakken waar je moeite mee hebt.”
– Olivier Van der Meijsen


“Fantastische begeleiding gehad voor mijn zoon. Dit is niet zomaar studiebegeleiding. Manon kent de kinderen/pubers door en door …soms nog beter als wij ouders. Manon, ik wil je enorme bedanken voor alles wat je voor Noah en ons als ouders gedaan hebt!

Dankzij jou heeft mijn zoon zijn mavo diploma gehaald maar nog veel belangrijker, hij is zelfverzekerder geworden en staat weer vrolijk in het leven, op weg naar zijn vervolgstudie. Superdank! Je bent een topper!”
– Anique Ruesen


“Ik had het vaak moeilijk met opdrachten en toetsen. Ik vond het dan vooral moeilijk om de uitleg te onthouden. Kader/mavo was het voorlopige schooladvies wat ik had gekregen. Dit in combinatie met de corona-omstandigheden, heeft mij heel erg onzeker gemaakt.

Dit was voor mij de reden om hulp te zoeken. Zo begon ik met studiebegeleiding en bijles bij Studiescool. Mijn neefjes hadden ook al begeleiding van Studiescool. Daarnaast hoorden we nog andere goede verhalen.

Manon zei vanaf dag 1 dat ik een hogere niveau kon behalen. Zij gaf mij altijd positieve energie en de motivatie waardoor ik beter kon presteren. Door haar begon ik niet alleen betere cijfers te krijgen, maar ik begon ook weer in mezelf te geloven. Ook had ik veel meer zelfvertrouwen.

Mijn definitieve advies, na de eind cito toets: havo/vwo advies. Dit was een super leuke verrassing voor school en mijn ouders. Ik ben zo ontzettend blij en trots. Ik wil Studiescool bedanken voor alle ondersteuning die ik gekregen heb.

Zonder Studiescool was dit niet gelukt. Mijn motivatie kwam terug mede dankzij de juiste planning (wat wekelijks werd gedaan). Daarmee is het gelukt om alle doelen te behalen. Ik ben dus zeer tevreden over Studiescool en Manon haar begeleiding.”
– Talien Hamad

“Manon heeft vanaf de eerste dag het maximale uit mijn dochter gehaald. In deze moeilijke tijden van Corona heeft zij nog steeds de nodige huiswerkbegeleiding. Ondanks dat zorgt de coaching voor maximale inzet.

Niet alleen maar goede resultaten. Ze leert ook omgaan met een strakke planning en extra verdieping. Dit zie ik ook terug in de resultaten vergeleken met de tijden voor de kennismaking met Manon! GEWELDIG! 😁”
– Hevda Hamad


“Al een paar jaar had ik moeite met het vak wiskunde (A). In 6 vwo had toch echt dringend begeleiding nodig. Vorig jaar heb ik al aan de bel getrokken en had ik een afspraak gemaakt bij een ander die bijles geeft in wiskunde. Dit beviel me niet goed. Ik voelde me niet serieus genomen en hield het na twee keer voor gezien.

Toen hoorde ik via via over Studiescool van Manon. Dit was een wereld van verschil! Manon heeft een heldere blik op wiskunde en doet er alles aan om je het te laten begrijpen. Ze steekt er veel tijd en energie in en doet het met passie!”
– Isaac


“Onze dochter (met sterk ontkende Asperger) heeft door de unieke begeleiding die Manon geeft, de grip op de dingen weer teruggekregen. In een combinatie van huiswerkbegeleiding en daar tussendoor verweven sociaal-emotionele begeleiding bereikte zij precies wat nodig was bij haar.

Het A-woord mag bij onze dochter niet worden genoemd, begeleiding in die richting wordt geweigerd. Manon bleek de oplossing! In het kader van huiswerkbegeleiding heeft zij door deze ongecompliceerde aanpak enorme stappen kunnen zetten in haar persoonlijke ontwikkelingen. Een aanrader voor iedere ouder met de handen in het haar!”
– Sophie Huisman


“Manon maakt altijd tijd voor de leerlingen, wanneer het maar nodig is. Desnoods in het weekend of ‘s avonds. Onze zoon heeft veel van haar opgestoken en hij gaat steeds beter het plannen en indelen van zijn tijd snappen. Wij zijn blij met Studiescool!”
– Marcel


“Vanaf de eerste dag dat we eind 2019 Manon ontmoetten tot de dag van vandaag zijn we daar dankbaar voor. Waar de middelbare school het op teveel fronten af laat weten, is Manon er met haar Studiescool om onze zoon te ondersteunen en belangrijker nog: vertrouwen te geven. Zó belangrijk! 🙌🏻
Manon is met hart ❤️en ziel 💫toegewijd aan elke leerling die ze begeleidt en gaat zelfs dan nog stappen verder.
Vanuit de ervaring die Manon jarenlang opdeed in het reguliere onderwijs heeft ze een visie op educatie ontwikkeld die erop gericht is het beste uit de individuele leerling te halen. Samen met haar warme persoonlijkheid is Manon (én haar Studiescool) een onbetaalbare steun en toeverlaat voor ons. 🙏🏻”
– Alma


“Jawel, onze zoon is over! Hij is twee keer blijven zitten en nu eindelijk lijkt het alsof hij weet waar hij mee bezig is! Manon heeft op de juiste knopjes gedrukt! Als ik binnenkom bij Studiescool heerst er altijd een serene rust. Manon lijkt streng maar ondanks dat zijn de kinderen gek op haar.

Nooit heb ik hoeven zeggen dat mijn zoon naar Studiescool toe moest. Hij doet dat uit zichzelf. Geen idee hoe Manon dat doet maar ze krijgt het voor elkaar. Heel fijn dat de stress nu uit huis weg is! Na goede afspraken met Manon heeft zij moeiteloos die taak van ons overgenomen. Van mij krijgt Studiescool (en dus Manon!) een dikke 10!”
– Caroline


“Ongelofelijk: wat ons in bijna 4 jaar niet is gelukt, lukte Manon in de laatste zes weken van het schooljaar wel. Bert leerde leren! Manon weet de juiste toon te vinden om de lamme-takkerig, lanterfanterende maar toch ook echt wel leuke en lieve lummels aan het werk te krijgen. En zonodig komt ze thuis nog even helpen herinneren aan de gemaakte afspraken! 

Jammer genoeg was er te weinig tijd om Berts achterstand en negen onvoldoendes op te halen. Er bleven er vier over – maar wel goed genoeg om over te gaan. Maar we zien het nieuwe jaar vol vertrouwen en zonder huiswerk-strijd en last-minute project-stress tegemoet met de steun van Manon en Studiescool!”
– Susan


“Het was belangrijk voor mijn zoon om naar studiebegeleiding te gaan. Nu zit hij al een week op studiebegeleiding en het gaat al heel goed. Hij heeft al een heel goed cijfer gekregen voor wiskunde. Voordat mijn zoon naar studiebegeleiding ging, kreeg hij altijd onvoldoendes. Nu gaat het al veel beter en binnen een week heeft hij al een goed cijfer gekregen.

Bedankt Manon, we zijn erg blij met jouw hulp!”
– Gule


“Studiescool is top! Hele fijne mensen daar. Ze helpen je heel goed waardoor je er weer tegen aan kan! Zeker een aanrader!”
– Damian Poppe

Back To Top