skip to Main Content
06-51 45 18 84 info@studiescool.nl

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, nemen wij binnen 48 uur contact met je op.

Je kan een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of intake. Een uitgebreide informatie-uitwisseling is de basis voor een samenwerkingstraject met jou en jouw ouders.

Gedurende de intake bespreken we knelpunten, verwachtingen, doelstellingen en maken we een plan van aanpak om deze te verwezenlijken. Ook worden de algemene voorwaarden van Studiescool toegelicht.

Tijdens de eerste bijles, studiebegeleiding en/of specifieke training wordt voor elke leerling een dossier aangemaakt. Hierin worden jouw gegevens, agenda, cijfers, aandachtsgebieden en voortgang continu bijgehouden. Ook omvat dit dossier jouw dagelijkse planning en wat je bij ons hebt gedaan. Het bijhouden van het dossier is onderdeel van de dienstverlening van Studiescool.

Je krijgt na afloop van de bijles, begeleiding of training een digitaal verslag toegestuurd zodat jij en je ouders  je vorderingen altijd kunnen volgen en hierover eventueel vragen of aanvullingen kunt aanreiken.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij mij centraal.

Natuurlijk ben je altijd welkom om gewoon eens binnen te stappen aan de Amphionstraat 2 in Doetinchem om de sfeer te proeven en te ervaren dat studiebegeleiding echt niet suf hoeft te zijn.

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvende intake? Vul dan dit formulier in!

    Back To Top