skip to Main Content

Uiteindelijk word je toch, wie je zelf bent.

Studiekeuze begeleiding

  • Wordt jouw kind overweldigd door het aanbod van alle opleidingen?
  • Krijgt jouw kind ondanks alles testen die je hebt gedaan, geen antwoorden?
  • Is jouw kind zijn keuze aan het uitstellen?
  • Wil je jouw kind goed voorbereiden op de studiekeuzecheck?
  • Wil jouw kind stoppen met de huidige studie?
  • Wil je weten of jouw kind de juiste studiekeuze heeft gemaakt?

Dan biedt studiekeuze begeleiding of studiekeuzecoaching de oplossing. Met professionele ondersteuning wordt je geholpen bij het maken van je studiekeuze. Dat gebeurt met een persoonsgerichte aanpak die gericht is op ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik’.

Studiescool & Coaching Aanzet

Studiescool werkt samen met Gabriëlle Kiefmann van Coaching Aanzet. De aanpak van Gabriëlle is helder, professioneel en vriendelijk, maar stevig.

Ze werkt op basis van gelijkwaardigheid, zal confronteren waar nodig, spiegelt en opent je ogen. Dit uiteraard vanuit een setting waarin veiligheid en openheid belangrijk zijn.

Aangenaam, mijn naam is Gabriëlle Kiefmann

Mijn naam is Gabriëlle Kiefmann en ik ben professioneel coach bij Coaching Aanzet in Silvolde. Ik begeleid mensen met hun persoonlijke vragen of werk/loopbaan-gerelateerde vragen. Ook geef ik regelmatig trainingen of workshops aan groepen. Daarnaast ben ik docent bij de Post HBO Registeropleiding tot Professioneel Coach bij Balansgroep.

Omdat ik heel graag met jongeren werk ben ik studiekeuze-coach geworden en bied ik je professionele ondersteuning bij het maken van je studiekeuze. Met een uitgebreide en persoonsgerichte aanpak die gericht is op ‘wie ben ik – wat kan ik – wat wil ik’. Zo zie je of je keuze past bij wie je bent.

Ook als je twijfelt of op zoek bent naar een andere baan of studie, kan ik je begeleiden met testen en opdrachten maar vooral met gesprekken! Stap voor stap werken we samen naar jouw keuze.

Samenwerkingspartner Gabriëlle Kiefman.
Back To Top