Ga naar hoofdinhoud

Examentraining van Studiescool

Examentraining in de Achterhoek

Het centraal examen is voor leerlingen én hun ouders een spannende tijd. Met examentraining van Studiescool bereid jij je optimaal voor op jouw school- of eindexamen.

Examentraining in kleine groepjes

Volg examentraining in de Achterhoek bij Studiescool in Doetinchem of Silvolde en haal betere cijfers op je eindexamen. In één dag worden alle hoogtepunten van het examen behandeld, geoefend en wordt de beste aanpak besproken. Omdat we in groepjes van maximaal tien leerlingen werken, kunnen we je alle aandacht geven die je nodig hebt, jouw leerbehoefte staat tijdens de examentraining bij Studiescool centraal, zoals je van ons gewend bent! 

De examentraining wordt op zowel mavo-, havo- als vwo-niveau aangeboden.

Bellen Stuur een WhatsApp

Zo ziet onze examentraining er uit:

  • Twee dagen (9.00 – 17.00 uur)
  • 4 blokken van 2 uur op een dag
  • Ervaren trainers en een bevoegd docent
  • Persoonlijke aandacht & individuele begeleiding
  • Inclusief lunch

Investering
Een examentraining bij Studiescool kost € 325,-. Dit is een tweedaagse training van 09.00 tot 17.00 uur op de locatie van Studiescool. Lunch is hierbij inbegrepen.

Vragen?
Wil je meer weten over examentraining van Studiescool? Neem dan gerust contact op via 06-51451884 of info@studiescool.nl.

Voordelen examentraining Studiescool

✓ Kleine groepen

De training vindt plaats in groepen van maximaal 12 leerlingen. Zo krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

✓ Gemiddeld één punt hoger scoren op je examen

Je kunt meer dan je denkt! Dit is gebleken uit de afgelopen jaren dat leerlingen examentraining volgden bij Studiescool.

✓ Zelfvertrouwen door herhaling

De afsluiting van de blokken wordt steeds uitgebreid met opdrachten van de voorgaande onderwerpen. Zo breiden we het aantal onderwerpen steeds verder uit en herhalen we alle stof. We weten zeker dat de leerling vol zelfvertrouwen aan het examen kan beginnen.

✓ Zelf ontwikkeld lesmateriaal

Studiescool werkt hierbij met zelf ontwikkeld lesmateriaal, dat elk jaar geheel wordt vernieuwd. We zorgen dat je de (school)examenstof goed in de vingers krijgt. We herhalen alle stof en helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt.

✓ Examentraining Whats-app groep

Studiescool blijft nog tot aan het examen beschikbaar voor het stellen van vragen. We maken gebruik van onze Examentraining Whatts-app groep waarin je je vragen kunt stellen tot aan het examen.

Lesgeven doe ik vanuit mijn ❤️

Manon Ruardij

Direct aanmelden

Back To Top