Skip to content

Met een goed gevoel en vertrouwen je examens in.

Examentraining in Doetinchem en omgeving

Het centraal examen is voor leerlingen én hun ouders een spannende tijd. Met examentraining van Studiescool bereid jij je optimaal voor op jouw school- of eindexamen.

Examentraining in kleine groepjes

Volg examentraining in de regio Doetinchem bij Studiescool in Doetinchem en Lichtenvoorde en haal betere cijfers op je eindexamen. In één dag worden alle hoogtepunten van het examen behandeld, geoefend en wordt de beste aanpak besproken.

Omdat we in groepjes van maximaal tien leerlingen werken, kunnen we je alle aandacht geven die je nodig hebt, jouw leerbehoefte staat tijdens de examentraining bij Studiescool centraal, zoals je van ons gewend bent! 

De examentraining wordt op zowel mavo-, havo- als vwo-niveau aangeboden.

Bellen Stuur een WhatsApp

Zo ziet onze examentraining er uit:

  • Twee dagen (9.00 – 17.00 uur)
  • 4 blokken van 2 uur op een dag
  • Ervaren trainers en een bevoegd docent
  • Persoonlijke aandacht & individuele begeleiding
  • Inclusief lunch

Investering
Een examentraining bij Studiescool kost € 325,-. Dit is een tweedaagse training van 09.00 tot 17.00 uur op de locatie van Studiescool. Lunch is hierbij inbegrepen.

Vragen?
Wil je meer weten over examentraining van Studiescool? Neem dan gerust contact op via 06-51451884 of info@studiescool.nl.

Voordelen examentraining Studiescool

✓ Kleine groepen

De training vindt plaats in groepen van maximaal 12 leerlingen. Zo krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

✓ Gemiddeld één punt hoger scoren op je examen

Je kunt meer dan je denkt! Dit is gebleken uit de afgelopen jaren dat leerlingen examentraining volgden bij Studiescool.

✓ Zelfvertrouwen door herhaling

De afsluiting van de blokken wordt steeds uitgebreid met opdrachten van de voorgaande onderwerpen. Zo breiden we het aantal onderwerpen steeds verder uit en herhalen we alle stof. We weten zeker dat de leerling vol zelfvertrouwen aan het examen kan beginnen.

✓ Zelf ontwikkeld lesmateriaal

Studiescool werkt hierbij met zelf ontwikkeld lesmateriaal, dat elk jaar geheel wordt vernieuwd. We zorgen dat je de (school)examenstof goed in de vingers krijgt. We herhalen alle stof en helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt.

✓ Examentraining Whats-app groep

Studiescool blijft nog tot aan het examen beschikbaar voor het stellen van vragen. We maken gebruik van onze Examentraining Whatts-app groep waarin je je vragen kunt stellen tot aan het examen.

Dit vertellen ouders & leerlingen die je voorgingen

Martine Roosendaal
Martine Roosendaal
2022-02-18
Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Manon van Studiescool. Manon is erg betrokken. Ook is Manon erg kundig en voelt goed aan wat mijn dochter nodig heeft. Ze wordt geholpen bij het leren leren en plannen. Samen werken ze aan het zelfvertrouwen. Mijn dochter gaat met veel plezier naar Studiescool!!
Wessel Bekken
Wessel Bekken
2021-06-24
Goede huiswerkbegeleiding Ik ben ongeveer vier maanden geleden gestart bij StudieScool en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Ik heb in een korte tijd veel kunnen leren door de goede uitleg van Manon. Hierdoor kan ik met veel zelfvertrouwen starten op mijn opleiding, omdat ik met alle vakken goed op niveau ben. Ik heb verder geen negatieve op of aanmerkingen, want het is altijd gezellig en leerzaam.
Mariken van der Meijden-Loois
Mariken van der Meijden-Loois
2021-03-03
Geweldige studiebegeleiding en 1 op1 bijles. Manon heeft het voor elkaar gekregen om onze zoon, die alleen maar onvoldoendes voor wiskunde haalde, voor zijn HAVO examen te laten slagen met een voldoende!
Olivier Van der Meijsen
Olivier Van der Meijsen
2021-03-03
De studiescool heeft mij ontzettend geholpen met wiskunde van iemand die alleen maar onvoldoendes haalde naar zevens voor wiskunde was geweldig. Verder is de studiebegeleiding zelf ook van hoge kwaliteit, leert goed plannen en krijgt veel ondersteuning met vakken waar je moeite mee hebt
Sophie Hulsman
Sophie Hulsman
2020-11-27
Onze dochter -met sterk ontkende Asperger- heeft door de unieke begeleiding die Manon geeft, de grip op de dingen weer teruggekregen. In een combinatie van huiswerkbegeleiding en daar tussendoor verweven sociaal-emotionele begeleiding bereikte zij precies wat nodig was bij haar. Het A-woord mag bij onze dochter niet worden genoemd, begeleiding in die richting wordt geweigerd, Manon bleek de oplossing! In het kader van huiswerkbegeleiding heeft zij door deze ongecompliceerde aanpak enorme stappen kunnen zetten in haar persoonlijke ontwikkelingen. Een aanrader voor iedere ouder met de handen in het haar!
Hevda Shekho
Hevda Shekho
2020-11-18
Manon heeft vanaf de eerste dag het maximale uit mijn dochter gehaald. In deze moeilijke tijden van Corona heeft zij nog steeds de nodige huiswerkbegeleiding, waarbij het nu extra hard nodig is maar nog steeds het maximale inzet door de studiecoaching naar voren komt! Niet alleen maar goede resultaten maar ze leert ook omgaan met een strakke planning en een extra verdieping! Dit zie ik ook terug in de resultaten vergeleken met de tijden voor de kennismaking met Manon! GEWELDIG! 😁
Coaching Aanzet
Coaching Aanzet
2020-02-17
Fijne samenwerking met Manon van Studiescool. Een zeer gewaardeerde collega die haar uiterste best doet om de jongeren fantastisch te begeleiden en hierbij geweldige resultaten boekt. Een aanrader!
Simone Jansen
Simone Jansen
2020-01-14
Manon gaat door het vuur voor de studenten. Wat ze nodig hebben dat kan Manon en haar team regelen. Niets is te gek! Ze kent de studenten goed en doorziet ook wat er nodig is om ze naar het level te halen wat ze nodig hebben. Ben erg blij met haar begeleiding voor onze zoon en dochter!

Lesgeven doe ik vanuit mijn ❤️

Manon Ruardij

Direct aanmelden

Back To Top