Skip to content

Begeleiding bij gedragsproblemen. Het gedrag van een kind is meer dan wat je ziet.

Begeleiding bij gedragsproblemen

Gedragsproblemen als verslaving en hechtingsproblemen of sociale fobieën vergen extra aandacht en een andere aanpak. Hierin werk ik samen met een psycholoog, school en eventuele andere partijen. Mijn rol daarin is te doen waarvoor jij als ouder mijn hulp hebt ingeroepen: betere cijfers op school. Het resultaat reikt echter verder dan dat.

We gaan voor een systematische aanpak van het hele systeem; echt contact met jouw kind en jij als ouder. Wat heeft hij of zij nodig om beter te kunnen functioneren. Daarin kijken we ook naar het wat er speelt binnen het gezin. Wat is de invloed van de omgeving van het kind of het gezin en wat kunnen we daar aan veranderen.

Huiswerkbegeleiding kan als hulp zijn om kinderen hiermee aan de slag te laten komen. We zien namelijk vaak voorkomen dat hulp bij gedragsproblemen niet altijd direct aangenomen wordt.

Ben je geïnteresseerd in begeleiding bij gedragsproblemen van Studiescool? Neem gerust contact met ons op!

Bellen Stuur een WhatsApp

Dit levert het op

 ✓ Een omgeving die resultaat ziet

 ✓ Jouw kind reageert anders op zijn omgeving

 ✓ Jouw kind krijgt een minder aanvallende houding

 ✓ Je kijkt als ouders positiever naar je kind

 ✓ Vooruitgang in schoolresultaten

Dit vertellen ouders & leerlingen die je voorgingen

Martine Roosendaal
Martine Roosendaal
2022-02-18
Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Manon van Studiescool. Manon is erg betrokken. Ook is Manon erg kundig en voelt goed aan wat mijn dochter nodig heeft. Ze wordt geholpen bij het leren leren en plannen. Samen werken ze aan het zelfvertrouwen. Mijn dochter gaat met veel plezier naar Studiescool!!
Wessel Bekken
Wessel Bekken
2021-06-24
Goede huiswerkbegeleiding Ik ben ongeveer vier maanden geleden gestart bij StudieScool en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Ik heb in een korte tijd veel kunnen leren door de goede uitleg van Manon. Hierdoor kan ik met veel zelfvertrouwen starten op mijn opleiding, omdat ik met alle vakken goed op niveau ben. Ik heb verder geen negatieve op of aanmerkingen, want het is altijd gezellig en leerzaam.
Mariken van der Meijden-Loois
Mariken van der Meijden-Loois
2021-03-03
Geweldige studiebegeleiding en 1 op1 bijles. Manon heeft het voor elkaar gekregen om onze zoon, die alleen maar onvoldoendes voor wiskunde haalde, voor zijn HAVO examen te laten slagen met een voldoende!
Olivier Van der Meijsen
Olivier Van der Meijsen
2021-03-03
De studiescool heeft mij ontzettend geholpen met wiskunde van iemand die alleen maar onvoldoendes haalde naar zevens voor wiskunde was geweldig. Verder is de studiebegeleiding zelf ook van hoge kwaliteit, leert goed plannen en krijgt veel ondersteuning met vakken waar je moeite mee hebt
Sophie Hulsman
Sophie Hulsman
2020-11-27
Onze dochter -met sterk ontkende Asperger- heeft door de unieke begeleiding die Manon geeft, de grip op de dingen weer teruggekregen. In een combinatie van huiswerkbegeleiding en daar tussendoor verweven sociaal-emotionele begeleiding bereikte zij precies wat nodig was bij haar. Het A-woord mag bij onze dochter niet worden genoemd, begeleiding in die richting wordt geweigerd, Manon bleek de oplossing! In het kader van huiswerkbegeleiding heeft zij door deze ongecompliceerde aanpak enorme stappen kunnen zetten in haar persoonlijke ontwikkelingen. Een aanrader voor iedere ouder met de handen in het haar!
Hevda Shekho
Hevda Shekho
2020-11-18
Manon heeft vanaf de eerste dag het maximale uit mijn dochter gehaald. In deze moeilijke tijden van Corona heeft zij nog steeds de nodige huiswerkbegeleiding, waarbij het nu extra hard nodig is maar nog steeds het maximale inzet door de studiecoaching naar voren komt! Niet alleen maar goede resultaten maar ze leert ook omgaan met een strakke planning en een extra verdieping! Dit zie ik ook terug in de resultaten vergeleken met de tijden voor de kennismaking met Manon! GEWELDIG! 😁
Coaching Aanzet
Coaching Aanzet
2020-02-17
Fijne samenwerking met Manon van Studiescool. Een zeer gewaardeerde collega die haar uiterste best doet om de jongeren fantastisch te begeleiden en hierbij geweldige resultaten boekt. Een aanrader!
Simone Jansen
Simone Jansen
2020-01-14
Manon gaat door het vuur voor de studenten. Wat ze nodig hebben dat kan Manon en haar team regelen. Niets is te gek! Ze kent de studenten goed en doorziet ook wat er nodig is om ze naar het level te halen wat ze nodig hebben. Ben erg blij met haar begeleiding voor onze zoon en dochter!

‘Met mijn ervaring op dententieschool Harreveld heb ik mijn voelsprieten naar wat je kind nodig heeft altijd uitstaan. Ik zie veel en kan daarop anticiperen, zodat je kind écht verder komt. Ouders van kinderen die je voorgingen zagen vaak snel een andere zoon of dochter thuis. Docenten eveneens. Waar zij dit concreet in terugzagen, waren hogere cijfers. En een kind, dat beter in zijn vel zat.’

Individueel of in een groep

Begeleiding is individueel of in de groep, naar gelang de behoeften van je kind. We beginnen met een kennismakingsgesprek thuis en bepalen samen hoe we starten. In de eerste 4 weken analyseer ik, wat je zoon of dochter echt nodig heeft om verder te komen en lekker in zijn of haar vel te zitten. Je zult zien dat gedragsproblemen naar gelang van tijd meer en meer naar de achtergrond verdwijnen.

Wat anderen zeggen…

“Dankzij jou heeft mijn zoon zijn mavo diploma gehaald maar nog veel belangrijker, hij is zelfverzekerder geworden en staat weer vrolijk in het leven, op weg naar zijn vervolgstudie. Superdank! Je bent een topper!”

– Anique Ruesen

“Onze dochter (met sterk ontkende Asperger) heeft door de unieke begeleiding die Manon geeft, de grip op de dingen weer teruggekregen. In een combinatie van huiswerkbegeleiding en daar tussendoor verweven sociaal-emotionele begeleiding bereikte zij precies wat nodig was bij haar.”

– Sophie Huisman

Meer informatie of een vraag?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over begeleiding bij gedragsproblemen van Studiescoool? Laat je gegevens achter zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Back To Top