Skip to content

Huiswerkbegeleiding in de regio Doetinchem aan kinderen op de middelbare school, mbo en hbo.

Huiswerkbegeleiding in de regio Doetinchem

Uit je kind halen wat erin zit. Je kind scoort onvoldoendes in meerdere vakken op de middelbare school, het mbo of hbo. Vaak ligt dat niet aan zijn (of haar) intelligentie, maar kent hij (of zij) de eigen manier van leren nog niet. Elk kind denkt en leert namelijk anders, terwijl school over het algemeen slechts één leerstrategie biedt. Met de leerstrategie die past bij jouw kind stijgen de schoolprestaties, groeien het zelfvertrouwen en zelfbeeld en verandert je kind zienderogen.

Daarom bied ik huiswerkbegeleiding in de regio Doetinchem aan. Kijkend naar je kind help ik alles eruit te halen wat erin zit. Vaak verstopt, maar het zit er. Van de onderbouw van vmbo en mavo tot en met de bovenbouw van havo en vwo. Maar ook mbo- en hbo-studenten zijn van harte welkom voor huiswerkbegeleiding.

📍 Wij werken vanuit onze locaties in Doetinchem, Silvolde en Lichtenvoorde.

Ben je geïnteresseerd in huiswerkbegeleiding van Studiescool? Neem gerust contact met ons op!

Bellen Stuur een WhatsApp

Huiswerkbegeleiding in de regio Doetinchem:

 ✓ We gaan leren leren

 ✓ Op een niet-schoolse wijze

 ✓ In een gezellige, gemoedelijke sfeer

 ✓ In gelijkwaardigheid

 ✓ Met vertrouwen als basis voor vooruitgang

Dit vertellen ouders & leerlingen die je voorgingen

Martine Roosendaal
Martine Roosendaal
2022-02-18
Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Manon van Studiescool. Manon is erg betrokken. Ook is Manon erg kundig en voelt goed aan wat mijn dochter nodig heeft. Ze wordt geholpen bij het leren leren en plannen. Samen werken ze aan het zelfvertrouwen. Mijn dochter gaat met veel plezier naar Studiescool!!
Wessel Bekken
Wessel Bekken
2021-06-24
Goede huiswerkbegeleiding Ik ben ongeveer vier maanden geleden gestart bij StudieScool en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Ik heb in een korte tijd veel kunnen leren door de goede uitleg van Manon. Hierdoor kan ik met veel zelfvertrouwen starten op mijn opleiding, omdat ik met alle vakken goed op niveau ben. Ik heb verder geen negatieve op of aanmerkingen, want het is altijd gezellig en leerzaam.
Mariken van der Meijden-Loois
Mariken van der Meijden-Loois
2021-03-03
Geweldige studiebegeleiding en 1 op1 bijles. Manon heeft het voor elkaar gekregen om onze zoon, die alleen maar onvoldoendes voor wiskunde haalde, voor zijn HAVO examen te laten slagen met een voldoende!
Olivier Van der Meijsen
Olivier Van der Meijsen
2021-03-03
De studiescool heeft mij ontzettend geholpen met wiskunde van iemand die alleen maar onvoldoendes haalde naar zevens voor wiskunde was geweldig. Verder is de studiebegeleiding zelf ook van hoge kwaliteit, leert goed plannen en krijgt veel ondersteuning met vakken waar je moeite mee hebt
Sophie Hulsman
Sophie Hulsman
2020-11-27
Onze dochter -met sterk ontkende Asperger- heeft door de unieke begeleiding die Manon geeft, de grip op de dingen weer teruggekregen. In een combinatie van huiswerkbegeleiding en daar tussendoor verweven sociaal-emotionele begeleiding bereikte zij precies wat nodig was bij haar. Het A-woord mag bij onze dochter niet worden genoemd, begeleiding in die richting wordt geweigerd, Manon bleek de oplossing! In het kader van huiswerkbegeleiding heeft zij door deze ongecompliceerde aanpak enorme stappen kunnen zetten in haar persoonlijke ontwikkelingen. Een aanrader voor iedere ouder met de handen in het haar!
Hevda Shekho
Hevda Shekho
2020-11-18
Manon heeft vanaf de eerste dag het maximale uit mijn dochter gehaald. In deze moeilijke tijden van Corona heeft zij nog steeds de nodige huiswerkbegeleiding, waarbij het nu extra hard nodig is maar nog steeds het maximale inzet door de studiecoaching naar voren komt! Niet alleen maar goede resultaten maar ze leert ook omgaan met een strakke planning en een extra verdieping! Dit zie ik ook terug in de resultaten vergeleken met de tijden voor de kennismaking met Manon! GEWELDIG! 😁
Coaching Aanzet
Coaching Aanzet
2020-02-17
Fijne samenwerking met Manon van Studiescool. Een zeer gewaardeerde collega die haar uiterste best doet om de jongeren fantastisch te begeleiden en hierbij geweldige resultaten boekt. Een aanrader!
Simone Jansen
Simone Jansen
2020-01-14
Manon gaat door het vuur voor de studenten. Wat ze nodig hebben dat kan Manon en haar team regelen. Niets is te gek! Ze kent de studenten goed en doorziet ook wat er nodig is om ze naar het level te halen wat ze nodig hebben. Ben erg blij met haar begeleiding voor onze zoon en dochter!

‘Een kind dat vieren en vijven haalt, heeft veel aan huiswerkbegeleiding. Scoort hij of zij veel tweeën en drieën, dan wordt al snel gedacht aan afstromen of doubleren, maar met individuele studiebegeleiding of bijles is dat praktisch altijd onnodig. De meeste kinderen halen snel hogere cijfers. Soms tegen de verwachting in.’

Twee leerlingen hebben plezier en werken samen een opdracht bij Studiescool.

Niet-schoolse huiswerkbegeleiding, individueel of in een kleine groep

Leren leren, leren plannen, mindmappen, wie ben ik en hoe denk ik. Kinderen van de middelbare school, het mbo en hbo leren hoe zij moeten leren. Op hun manier. Het is dus altijd maatwerk. Bij huiswerkbegeleiding gaan we minder in op de inhoud van een vak, hoewel die wel aan bod komt. Hier gaan het meer om antwoord vinden op de vraag: hoe leer jij?

Afhankelijk van je kind en zijn schoolprestaties kiezen we voor individuele huiswerkbegeleiding of begeleiding in een kleine groep, gevormd door kinderen van hetzelfde schoolniveau en uit hetzelfde leerjaar.

En op een niet-schoolse wijze. We doen wat we moeten doen, in een gezellige, gemoedelijke sfeer. En in gelijkwaardigheid. Het voelt hier of je thuis bent. Dit schept vertrouwen en dat vormt de basis voor vooruitgang als we aan het werk gaan. Want er wordt hard gewerkt.

Tip! Lees hier wat het verschil is tussen huiswerkbegeleiding en bijles

‘De band die ik opbouw is vaak zo sterk, dat kinderen nog weleens blijven hangen of op de vrijdagmiddag even langskomen voor een bakkie of glaasje prik en een gezellig gesprek. Dat zegt alles over de sfeer en mijn manier van werken.’

Onze werkwijze in het kort

Huiswerkbegeleiding begint met een kennismakingsgesprek thuis. Daarin inventariseer ik wat het probleem en de wensen zijn en gaan we na of er een wederzijdse klik is.

Staan alle lichten op groen, dan ga ik met je kind een traject in van 4 weken, waarin we aan het werk gaan en ik analyseer wat hij of zij echt nodig heeft en wat het beste past. Daarop baseer ik mijn definitieve advies en keuze voor de beste hulp. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Resultaten die je mag verwachten van huiswerkbegeleiding bij Studiescool

  • Je kind haalt al betere cijfers binnen 4 weken;
  • En stroomt op termijn soms zelfs op naar een hoger niveau;
  • Je kind leert zichzelf kennen en daardoor alles uit zichzelf te halen namelijk;
  • Hij of zij leert alles uit zichzelf te halen;
  • En krijgt meer vertrouwen in het eigen kunnen en een beter zelfbeeld.

Op zoek naar huiswerkbegeleiding in de regio Doetinchem? Klinken deze resultaten goed en ben je benieuwd naar hoe jouw kind het beste uit zichzelf haalt?

Vraag dan nu meer informatie aan door direct contact op te nemen of je gegevens achter te laten. Klik hier voor onze tarieven.

Bellen Stuur een WhatsApp
Een Foto Van Manon Ruardij Eigenaresse Studiescool, Huiswerkbegeleiding, Studiebegeleiding En Bijles In De Achterhoek.

Lesgeven doe ik vanuit mijn ❤️

Manon Ruardij

Wat anderen ervaren…

“Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Studiescool. Manon is erg betrokken. Ook is ze erg kundig en voelt goed aan wat mijn dochter nodig heeft. Ze wordt geholpen bij het leren leren, het plannen én de cijfers gaan omhoog. Samen werken ze aan het zelfvertrouwen. Mijn dochter gaat met veel plezier naar Studiescool!”

– Martine Roosendaal

“Manon maakt altijd tijd voor de leerlingen, wanneer het maar nodig is. Desnoods in het weekend of ‘s avonds. Onze zoon heeft veel van haar opgestoken en hij gaat steeds beter het plannen en indelen van zijn tijd snappen. Wij zijn blij met Studiescool!”

– Marcel

Meer informatie of een vraag?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over huiswerkbegeleiding in de regio Doetinchem van Studiescool? Laat je gegevens achter zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Back To Top