Skip to content

Huiswerkbegeleiding aan kinderen op de middelbare school, mbo en hbo voor betere cijfers én meer zelfvertrouwen

Huiswerkbegeleiding Silvolde

Elk kind denkt en leert op zijn eigen manier. Maar wat als jouw zoon of dochter onvoldoendes scoort in meerdere vakken op de middelbare school, het mbo of hbo? Dat ligt meestal niet aan zijn of haar intelligentie. We zien vaak dat de leerling zijn eigen manier van leren nog niet ontdekt heeft.

En dat is niet gek, want over het algemeen biedt school slechts één leerstrategie aan. Daarom gaan wij samen op zoek naar de leerstrategie die past bij jouw kind. Met de leerstrategie die past bij jouw kind stijgen de schoolprestaties en groeit het zelfvertrouwen.

Met huiswerkbegeleiding halen wij alles er uit wat erin zit. Vaak zit het verstopt, maar we weten dat het er zit. Studiescool helpt kinderen in de onderbouw van vmbo en mavo tot en met de bovenbouw van havo en vwo. Maar ook mbo- en hbo-studenten zijn van harte welkom voor huiswerkbegeleiding.

Bellen Stuur een WhatsApp

Studiescool huiswerkbegeleiding

  •  We gaan leren leren
  •  Op een niet-schoolse wijze
  •  In een gezellige, gemoedelijke sfeer
  •  In gelijkwaardigheid
  •  Met vertrouwen als basis voor vooruitgang

‘Een kind dat vieren en vijven haalt, heeft veel aan huiswerkbegeleiding. Scoort hij of zij veel tweeën en drieën, dan wordt al snel gedacht aan afstromen of doubleren, maar met individuele huiswerkbegeleiding of bijles is dat praktisch altijd onnodig. De meeste kinderen halen snel hogere cijfers. Soms tegen de verwachting in.’

Twee leerlingen hebben plezier en werken samen een opdracht bij Studiescool.

Niet-schoolse huiswerkbegeleiding Silvolde

Met huiswerkbegeleiding bij Studiescool gaan we minder in op de inhoud van een vak, hoewel die wel aan bod komt. We gaan meer op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe leer jij? We gaan leren leren, leren plannen, mindmappen, ontdekken wie ben ik en hoe denk ik.

Afhankelijk van je kind en zijn schoolprestaties kiezen we voor individuele huiswerkbegeleiding of begeleiding in een kleine groep, gevormd door kinderen van hetzelfde schoolniveau en uit hetzelfde leerjaar. Dat doen we op een niet-schoolse wijze. We doen wat we moeten doen, in een gezellige, gemoedelijke sfeer. En in gelijkwaardigheid.

We vinden het belangrijk dat jouw zoon of dochter zich thuis voelt. Dit schept vertrouwen en dat vormt de basis voor vooruitgang als we aan het werk gaan. Want er wordt hard gewerkt.

Tip! Lees hier wat het verschil is tussen huiswerkbegeleiding en bijles

‘De band die ik opbouw is vaak zo sterk, dat kinderen nog weleens blijven hangen of op de vrijdagmiddag even langskomen voor een bakkie of glaasje prik en een gezellig gesprek. Dat zegt alles over de sfeer en mijn manier van werken.’

Huiswerkbegeleiding Silvolde met resultaat

  • Betere cijfers binnen 4 weken
  • Doorstroming naar een hoger niveau
  • Jouw zoon of dochter leert zichzelf beter kennen
  • Hij of zij leert alles uit zichzelf te halen
  • Krijgt meer vertrouwen in het eigen kunnen en een beter zelfbeeld.

Ben je woonachtig in Silvolde op zoek naar huiswerkbegeleiding? Dan ben je bij Studiescool aan het juiste adres!

Vraag nu een kennismakingsgesprek voor huiswerkbegeleiding aan. We gaan graag met je samenwerken!

Bellen Stuur een WhatsApp
Een Foto Van Manon Ruardij Eigenaresse Studiescool, Huiswerkbegeleiding, Studiebegeleiding En Bijles In De Achterhoek.

Lesgeven doe ik vanuit mijn ❤️

Manon Ruardij

Wat anderen ervaren…

“Manon maakt altijd tijd voor de leerlingen, wanneer het maar nodig is. Desnoods in het weekend of ‘s avonds. Onze zoon heeft veel van haar opgestoken en hij gaat steeds beter het plannen en indelen van zijn tijd snappen. Wij zijn blij met Studiescool!”

– Marcel

“Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Studiescool. Manon is erg betrokken. Ook is ze erg kundig en voelt goed aan wat mijn dochter nodig heeft. Ze wordt geholpen bij het leren leren, het plannen én de cijfers gaan omhoog. Samen werken ze aan het zelfvertrouwen. Mijn dochter gaat met veel plezier naar Studiescool!”

– Martine Roosendaal

Meer informatie of een vraag?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over huiswerkbegeleiding van Studiescool? Laat je gegevens achter zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Back To Top