Skip to content

Huiswerkbegeleiding aan kinderen op de middelbare school, mbo en hbo voor betere cijfers én meer zelfvertrouwen

Huiswerkbegeleiding in Lichtenvoorde

Uit je kind halen wat erin zit. Hij of zij scoort onvoldoendes in meerdere vakken op de middelbare school, het mbo of hbo. Ligt dat aan zijn of haar intelligentie? Nee, meestal kent hij of zij de eigen manier van leren nog niet. Over het algemeen biedt school slechts één leerstrategie. En dat terwijl elk kind denkt en leert op een andere manier.

Samen gaan we op zoek naar de leerstrategie die bij jouw kind past. Een leerstrategie waarmee de schoolprestaties gaan stijgen en het zelfvertrouwen en zelfbeeld gaat groeien. Met huiswerkbegeleiding in Lichtenvoorde help ik jou kind om alles er uit te halen wat erin zit.

Bellen Stuur een WhatsApp

Studiescool huiswerkbegeleiding

  •  We gaan leren leren
  •  Op een niet-schoolse wijze
  •  In een gezellige, gemoedelijke sfeer
  •  In gelijkwaardigheid
  •  Met vertrouwen als basis voor vooruitgang

‘Een kind dat vieren en vijven haalt, heeft veel aan huiswerkbegeleiding. Scoort hij of zij veel tweeën en drieën, dan wordt al snel gedacht aan afstromen of doubleren, maar met individuele huiswerkbegeleiding of bijles is dat praktisch altijd onnodig. De meeste kinderen halen snel hogere cijfers. Soms tegen de verwachting in.’

Twee leerlingen hebben plezier en werken samen een opdracht bij Studiescool.

Niet-schoolse huiswerkbegeleiding in Lichtenvoorde

In een niet-schoolse, gemoedelijke en gezellige sfeer gaan we antwoord vinden op de vraag: hoe leer jij? We vinden het belangrijk dat het kind zich thuis voelt. Het op hun gemak voelen is een belangrijke basis voor vooruitgang.

De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: leren plannen, leren leren, mindmappen en ontdekken wie je bent en hoe je denkt. Afhankelijk van je kind en zijn of haar schoolprestaties kiezen we voor begeleiding in een kleine groep (gevormd door kinderen van hetzelfde schoolniveau en uit hetzelfde leerjaar) of individuele begeleiding.

Tip! Lees hier wat het verschil is tussen huiswerkbegeleiding en bijles

‘De band die ik opbouw is vaak zo sterk, dat kinderen nog weleens blijven hangen of op de vrijdagmiddag even langskomen voor een bakkie of glaasje prik en een gezellig gesprek. Dat zegt alles over de sfeer en mijn manier van werken.’

Resultaten die je mag verwachten van huiswerkbegeleiding bij Studiescool

  • Betere cijfers binnen 4 weken
  • Doorstroming naar een hoger niveau
  • Jouw zoon of dochter leert zichzelf beter kennen
  • Hij of zij leert alles uit zichzelf te halen
  • Krijgt meer vertrouwen in het eigen kunnen en een beter zelfbeeld.

Ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding in Lichtenvoorde? Dan ben je bij Studiescool aan het juiste adres!

Vraag nu een kennismakingsgesprek voor huiswerkbegeleiding aan. We gaan graag met je samenwerken!

Bellen Stuur een WhatsApp
Een Foto Van Manon Ruardij Eigenaresse Studiescool, Huiswerkbegeleiding, Studiebegeleiding En Bijles In De Achterhoek.

Lesgeven doe ik vanuit mijn ❤️

Manon Ruardij

Wat anderen ervaren…

“Onze dochter heeft huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiescool van Manon Ruardij. Wat een bijzondere, enthousiaste dame met een passie en hart voor haar vak! Wij zijn heel enthousiast over haar persoonlijke aanpak. Zij ziet de talenten en persoonlijke behoeften van haar leerlingen en stemt haar leermethoden hierop af. Door haar positieve én persoonlijke benadering krijgt onze dochter meer zelfvertrouwen en zien wij goede resultaten. Naast Manon zijn er meerdere begeleiders aanwezig en ook hierover hoor ik alleen maar goede berichten. Ik kan Studiescool én Manon dan ook aan iedereen van harte aanbevelen!”

– Simone Arnts – van Uum

“Goede huiswerkbegeleiding. Ik ben ongeveer vier maanden geleden gestart bij Studiescool en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Ik heb in een korte tijd veel kunnen leren door de goede uitleg van Manon. Hierdoor kan ik met veel zelfvertrouwen starten op mijn opleiding, omdat ik met alle vakken goed op niveau ben. Ik heb verder geen negatieve op- of aanmerkingen, want het is altijd gezellig en leerzaam.”

– Wessel Bekken

Meer informatie of een vraag?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over huiswerkbegeleiding van Studiescool? Laat je gegevens achter zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Back To Top