skip to Main Content

Ga jij met een diploma op zak de zomer in?

Het centraal examen is voor leerlingen én hun ouders een spannende tijd. Met wiskunde examentraining van Studiescool bereid jij je optimaal voor op jouw school- of eindexamen. Examentraining in Doetinchem ziet er zo uit:

  • Twee dagen (9.00 – 17.00 uur)
  • 4 blokken van 2 uur op een dag
  • Ervaren trainers en een bevoegd docent
  • Persoonlijke aandacht & individuele begeleiding
  • Inclusief lunch

Onderstaand lees hoe je hoe een blok van 2 uur eruit ziet:

Theorie één onderwerp

Uitleg van de theorie over een bepaald onderwerp welke visueel wordt ondersteund. Ons stappenplan geeft overzicht van de stof en zorgt voor structuur.

Gezamenlijke opdracht

Aan de hand van ons stappenplan werkt we samen één opdracht helemaal uit. Leerlingen worden gemotiveerd om zelf met oplossingsstrategieën te komen.

Zelfstandige opdrachten

De leerlingen maken zelf meerdere opdrachten zonder hulp van anderen.
 De trainer kijkt de opdrachten na en legt nadien de eventuele fouten klassikaal en/of individueel uit.

Afsluiting

Een proefexamen wordt gemaakt aan de hand van het onderwerp dat besproken is in dit blok. Het proefexamen wordt nagekeken. Moeilijkheden worden klassikaal besproken.

Investering
Een examentraining bij Studiescool kost € 325,-. Dit is een tweedaagse training van 09.00 tot 17.00 uur op de locatie van Studiescool. Lunch is hierbij inbegrepen.

Vragen?
Wil je meer weten of examentraining in Doetinchem van Studiescool? Neem dan gerust contact op via 06-51451884 of info@studiescool.nl.

Lesgeven doe ik vanuit mijn ♥

Voordelen examentraining bij StudieScool:

  • Kleine groepen

De training vindt plaats in groepen van maximaal 12 leerlingen. Zo krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen. 

  • Gemiddeld één punt hoger scoren op je examen

Je kunt meer dan je denkt! Dit is gebleken uit de afgelopen jaren dat leerlingen examentraining volgden bij Studiescool.

  • Zelfvertrouwen door herhaling

De afsluiting van de blokken wordt steeds uitgebreid met opdrachten van de voorgaande onderwerpen. Zo breiden we het aantal onderwerpen steeds verder uit en herhalen we alle stof. We weten zeker dat de leerling vol zelfvertrouwen aan het examen kan beginnen.

  • Zelf ontwikkeld lesmateriaal

Studiescool werkt hierbij met zelf ontwikkeld lesmateriaal, dat elk jaar geheel wordt vernieuwd. We zorgen dat je de (school)examenstof goed in de vingers krijgt. We herhalen alle stof en helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt.

  • Examentraining Whats-app groep

Studiescool blijft nog tot aan het examen beschikbaar voor het stellen van vragen. We maken gebruik van onze Examentraining Whatts-app groep waarin je je vragen kunt stellen tot aan het examen.

Direct aanmelden:

Back To Top