Ga naar hoofdinhoud

Bijles in de Achterhoek voor betere schoolprestaties én een groeiend zelfvertrouwen.

Vallende kwartjes en lessen die (eindelijk) beklijven

Je zoon of dochter zit op de middelbare school in en komt niet goed mee in een bepaald vak. Het frustreert dat hij of zij steeds thuiskomt met onvoldoendes. Als ouder (of verzorger) zoek je hulp voor bijles in de Achterhoek.

Vakinhoudelijke bijles gaat dieper en vaak vanuit een andere invalshoek in op de inhoud. Ik achterhaal het kennisniveau en de manier van leren van je kind. Samen gaan we aan de slag vanaf het punt waar je kind kennis mist en ik stop niet, voordat de inhoud begrepen wordt en beklijft.

Ben je geïnteresseerd in bijles van Studiescool? Neem gerust contact met ons op!

Bellen Stuur een WhatsApp

Bijles in de Achterhoek

 ✓ Kennismakingsgesprek thuis

 ✓ Analyse na 4 weken

 ✓ Samen het vervolg bepalen

 ✓ Individueel of in een groep

 ✓ In een niet-schoolse omgeving

‘De bijlessen geef ik op een niet-schoolse manier. We werken hard in een gezellige, gemoedelijke setting. En in volledige gelijkwaardigheid. Voor je kind voelt het als een thuis. Dit schept vertrouwen en dat is de basis voor progressie.’

Alle vakken op alle niveaus van de middelbare school

Je kunt bijles in de Achterhoek aanvragen voor je kind voor praktisch alle schoolvakken in het voortgezet onderwijs: rekenen en wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, Nederlands, Engels en Frans. En op alle schoolniveaus, vanaf de onderbouw van het vmbo en de mavo tot en met de bovenbouw van de havo en het vwo.

Twee leerlingen die bijles volgen bij Studiescool werken hun Studiescoop-agenda bij.

Bijles in een kleine groep of individueel

Afhankelijk van het karakter en de situatie van je zoon of dochter, de cijfers en het kennisniveau bepalen we samen wat op dit moment het beste lijkt te passen: individuele bijles of bijles in een kleine groep kinderen van hetzelfde schoolniveau en in het hetzelfde leerjaar.

Daar gaat een kennismakingsgesprek thuis aan vooraf. En na 4 weken analyseer ik wat precies nodig is aan de hand van wat ik in die weken ervaar en ontdek.

Samen bepalen we het vervolg, zodat jij als ouder zeker weet, dat je kind de juiste begeleiding krijgt voor de beste schoolresultaten.

Tip! Lees hier wat het verschil is tussen studiebegeleiding en bijles

Resultaten die je mag verwachten van bijles bij Studiescool

  • Binnen 4 weken haalt je kind hogere cijfers bij individuele bijles. De schoolprestaties bij bijles in groepsverband stijgen iets minder snel over het algemeen, maar het eindresultaat is hetzelfde
  • Het zelfvertrouwen en zelfbeeld van je zoon of dochter groeien zienderogen
  • Hard werken en lang aan het huiswerk zitten maken plaats voor andere dingen, zoals vrijetijdsbezigheden en ontspanning.

Op zoek naar bijles in de Achterhoek? Zijn dit de resultaten van bijles, die jij graag bij je zoon of dochter ziet?

En kan je kind wel wat hulp gebruiken in een bepaald schoolvak op de middelbare school?

Vraag dan nu meer informatie aan door direct contact op te nemen of je gegevens achter te laten. Klik hier voor onze tarieven.

Bellen Stuur een WhatsApp
Een Foto Van Manon Ruardij Eigenaresse Studiescool, Huiswerkbegeleiding, Studiebegeleiding En Bijles In De Achterhoek.

Lesgeven doe ik vanuit mijn ❤️

Manon Ruardij

Wat anderen ervaren…

Manon zei vanaf dag 1 dat ik een hogere niveau kon behalen. Zij gaf mij altijd positieve energie en de motivatie waardoor ik beter kon presteren. Door haar begon ik niet alleen betere cijfers te krijgen, maar ik begon ook weer in mezelf te geloven. Ook had ik veel meer zelfvertrouwen.

– Talien Hamad

“Geweldige studiebegeleiding en 1 op 1 bijles. Manon heeft het voor elkaar gekregen om onze zoon, die alleen maar onvoldoendes voor wiskunde haalde, voor zijn HAVO examen te laten slagen met een voldoende!”

– Mariken van der Meijden-Loois

Meer informatie of een vraag?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over bijles van Studiescool? Laat je gegevens achter zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Back To Top