Skip to content

Bijles in de regio Doetinchem voor betere schoolprestaties én een groeiend zelfvertrouwen.

Bijles in de regio Doetinchem

Vallende kwartjes en lessen die (eindelijk) beklijven. Je zoon of dochter zit op de middelbare school in de regio Doetinchem en komt niet goed mee in een bepaald vak. Het frustreert dat hij of zij steeds thuiskomt met onvoldoendes. Als ouder (of verzorger) zoek je hulp voor bijles in de regio Doetinchem.

Vakinhoudelijke bijles gaat dieper en vaak vanuit een andere invalshoek in op de inhoud. Ik achterhaal het kennisniveau en de manier van leren van je kind. Samen gaan we aan de slag vanaf het punt waar je kind kennis mist en ik stop niet, voordat de inhoud begrepen wordt en beklijft.

📍 Wij werken vanuit onze locaties in Doetinchem, Silvolde en Lichtenvoorde.

Ben je geïnteresseerd in bijles van Studiescool? Neem gerust contact met ons op!

Bellen Stuur een WhatsApp

Bijles bij Studiescool:

 ✓ Kennismakingsgesprek thuis

 ✓ Analyse na 4 weken

 ✓ Samen het vervolg bepalen

 ✓ Individueel of in een groep

 ✓ In een niet-schoolse omgeving

‘De bijlessen geef ik op een niet-schoolse manier. We werken hard in een gezellige, gemoedelijke setting. En in volledige gelijkwaardigheid. Voor je kind voelt het als een thuis. Dit schept vertrouwen en dat is de basis voor progressie.’

Twee leerlingen die bijles volgen bij Studiescool werken hun Studiescoop-agenda bij.

Alle vakken op alle niveaus van de middelbare school

Je kunt bijles in de regio Doetinchem aanvragen voor je kind voor praktisch alle schoolvakken in het voortgezet onderwijs: rekenen en wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, Nederlands, Engels en Frans. En op alle schoolniveaus, vanaf de onderbouw van het vmbo en de mavo tot en met de bovenbouw van de havo en het vwo.

Bijles in een kleine groep of individueel

Afhankelijk van het karakter en de situatie van je zoon of dochter, de cijfers en het kennisniveau bepalen we samen wat op dit moment het beste lijkt te passen: individuele bijles of bijles in een kleine groep kinderen van hetzelfde schoolniveau en in het hetzelfde leerjaar.

Daar gaat een kennismakingsgesprek thuis aan vooraf. En na 4 weken analyseer ik wat precies nodig is aan de hand van wat ik in die weken ervaar en ontdek.

Samen bepalen we het vervolg, zodat jij als ouder zeker weet, dat je kind de juiste begeleiding krijgt voor de beste schoolresultaten.

Tip! Lees hier wat het verschil is tussen studiebegeleiding en bijles

Dit vertellen ouders & leerlingen die je voorgingen

Martine Roosendaal
Martine Roosendaal
2022-02-18
Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Manon van Studiescool. Manon is erg betrokken. Ook is Manon erg kundig en voelt goed aan wat mijn dochter nodig heeft. Ze wordt geholpen bij het leren leren en plannen. Samen werken ze aan het zelfvertrouwen. Mijn dochter gaat met veel plezier naar Studiescool!!
Wessel Bekken
Wessel Bekken
2021-06-24
Goede huiswerkbegeleiding Ik ben ongeveer vier maanden geleden gestart bij StudieScool en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Ik heb in een korte tijd veel kunnen leren door de goede uitleg van Manon. Hierdoor kan ik met veel zelfvertrouwen starten op mijn opleiding, omdat ik met alle vakken goed op niveau ben. Ik heb verder geen negatieve op of aanmerkingen, want het is altijd gezellig en leerzaam.
Mariken van der Meijden-Loois
Mariken van der Meijden-Loois
2021-03-03
Geweldige studiebegeleiding en 1 op1 bijles. Manon heeft het voor elkaar gekregen om onze zoon, die alleen maar onvoldoendes voor wiskunde haalde, voor zijn HAVO examen te laten slagen met een voldoende!
Olivier Van der Meijsen
Olivier Van der Meijsen
2021-03-03
De studiescool heeft mij ontzettend geholpen met wiskunde van iemand die alleen maar onvoldoendes haalde naar zevens voor wiskunde was geweldig. Verder is de studiebegeleiding zelf ook van hoge kwaliteit, leert goed plannen en krijgt veel ondersteuning met vakken waar je moeite mee hebt
Sophie Hulsman
Sophie Hulsman
2020-11-27
Onze dochter -met sterk ontkende Asperger- heeft door de unieke begeleiding die Manon geeft, de grip op de dingen weer teruggekregen. In een combinatie van huiswerkbegeleiding en daar tussendoor verweven sociaal-emotionele begeleiding bereikte zij precies wat nodig was bij haar. Het A-woord mag bij onze dochter niet worden genoemd, begeleiding in die richting wordt geweigerd, Manon bleek de oplossing! In het kader van huiswerkbegeleiding heeft zij door deze ongecompliceerde aanpak enorme stappen kunnen zetten in haar persoonlijke ontwikkelingen. Een aanrader voor iedere ouder met de handen in het haar!
Hevda Shekho
Hevda Shekho
2020-11-18
Manon heeft vanaf de eerste dag het maximale uit mijn dochter gehaald. In deze moeilijke tijden van Corona heeft zij nog steeds de nodige huiswerkbegeleiding, waarbij het nu extra hard nodig is maar nog steeds het maximale inzet door de studiecoaching naar voren komt! Niet alleen maar goede resultaten maar ze leert ook omgaan met een strakke planning en een extra verdieping! Dit zie ik ook terug in de resultaten vergeleken met de tijden voor de kennismaking met Manon! GEWELDIG! 😁
Coaching Aanzet
Coaching Aanzet
2020-02-17
Fijne samenwerking met Manon van Studiescool. Een zeer gewaardeerde collega die haar uiterste best doet om de jongeren fantastisch te begeleiden en hierbij geweldige resultaten boekt. Een aanrader!
Simone Jansen
Simone Jansen
2020-01-14
Manon gaat door het vuur voor de studenten. Wat ze nodig hebben dat kan Manon en haar team regelen. Niets is te gek! Ze kent de studenten goed en doorziet ook wat er nodig is om ze naar het level te halen wat ze nodig hebben. Ben erg blij met haar begeleiding voor onze zoon en dochter!

Resultaten die je mag verwachten van bijles bij Studiescool

  • Binnen 4 weken haalt je kind hogere cijfers bij individuele bijles. De schoolprestaties bij bijles in groepsverband stijgen iets minder snel over het algemeen, maar het eindresultaat is hetzelfde;
  • Het zelfvertrouwen en zelfbeeld van je zoon of dochter groeien zienderogen;
  • Hard werken en lang aan het huiswerk zitten maken plaats voor andere dingen, zoals vrijetijdsbezigheden en ontspanning.

Op zoek naar bijles in de regio Doetinchem? Zijn dit de resultaten van bijles, die jij graag bij je zoon of dochter ziet?

En kan je kind wel wat hulp gebruiken in een bepaald schoolvak op de middelbare school?

Vraag dan nu meer informatie aan door direct contact op te nemen of je gegevens achter te laten. Klik hier voor onze tarieven.

Bellen Stuur een WhatsApp
Een Foto Van Manon Ruardij Eigenaresse Studiescool, Huiswerkbegeleiding, Studiebegeleiding En Bijles In De Achterhoek.

Lesgeven doe ik vanuit mijn ❤️

Manon Ruardij

Wat anderen ervaren…

Manon zei vanaf dag 1 dat ik een hogere niveau kon behalen. Zij gaf mij altijd positieve energie en de motivatie waardoor ik beter kon presteren. Door haar begon ik niet alleen betere cijfers te krijgen, maar ik begon ook weer in mezelf te geloven. Ook had ik veel meer zelfvertrouwen.

– Talien Hamad

“Geweldige studiebegeleiding en 1 op 1 bijles. Manon heeft het voor elkaar gekregen om onze zoon, die alleen maar onvoldoendes voor wiskunde haalde, voor zijn HAVO examen te laten slagen met een voldoende!”

– Mariken van der Meijden-Loois

Meer informatie of een vraag?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over bijles van Studiescool? Laat je gegevens achter zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Back To Top