skip to Main Content

Bijles voor betere schoolprestaties én een groeiend zelfvertrouwen op de middelbare school

Vallende kwartjes en lessen die (eindelijk) beklijven

Je zoon of dochter zit op de middelbare school in de regio Doetinchem – Silvolde en komt niet goed mee in een bepaald vak. Het frustreert dat hij of zij steeds thuiskomt met onvoldoendes en als ouder (of verzorger) zoek je hulp.

Vakinhoudelijke bijles gaat dieper en vaak vanuit een andere invalshoek in op de inhoud. Ik achterhaal het kennisniveau en de manier van leren van je kind. Samen gaan we aan de slag vanaf het punt waar je kind kennis mist en ik stop niet, voordat de inhoud begrepen wordt en beklijft.

Ik wil een afspraak

Studiescool bijles

 ✓ Kennismakingsgesprek thuis

 ✓ Analyse na 4 weken

 ✓ Samen het vervolg bepalen

 ✓ Individueel of in een groep

 ✓ In een niet-schoolse omgeving

‘De bijlessen geef ik op een niet-schoolse manier. We werken hard in een gezellige, gemoedelijke setting. En in volledige gelijkwaardigheid. Voor je kind voelt het als een thuis. Dit schept vertrouwen en dat is de basis voor progressie.’

Alle vakken op alle niveaus van de middelbare school

Je kunt bijles aanvragen voor je kind voor praktisch alle schoolvakken in het voortgezet onderwijs: rekenen en wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, Nederlands, Engels en Frans. En op alle schoolniveaus, vanaf de onderbouw van het vmbo en de mavo tot en met de bovenbouw van de havo en het vwo.

Bijles in een kleine groep of individueel

Afhankelijk van het karakter en de situatie van je zoon of dochter, de cijfers en het kennisniveau bepalen we samen wat op dit moment het beste lijkt te passen: individuele bijles of bijles in een kleine groep kinderen van hetzelfde schoolniveau en in het hetzelfde leerjaar.

Daar gaat een kennismakingsgesprek thuis aan vooraf. En na 4 weken analyseer ik wat precies nodig is aan de hand van wat ik in die weken ervaar en ontdek. Samen bepalen we het vervolg, zodat jij als ouder zeker weet, dat je kind de juiste begeleiding krijgt voor de beste schoolresultaten.

Resultaten die je mag verwachten van bijles bij Studiescool

  • Binnen 4 weken haalt je kind hogere cijfers bij individuele bijles. De schoolprestaties bij bijles in groepsverband stijgen iets minder snel over het algemeen, maar het eindresultaat is hetzelfde
  • Het zelfvertrouwen en zelfbeeld van je zoon of dochter groeien zienderogen
  • Hard werken en lang aan het huiswerk zitten maken plaats voor andere dingen, zoals vrijetijdsbezigheden en ontspanning.

Zijn dit de resultaten van bijles, die jij graag bij je zoon of dochter ziet? Wonen jullie in de regio Doetinchem – Silvolde of op reisafstand daarvan elders in de Achterhoek? En kan je kind wel wat hulp gebruiken in een bepaald schoolvak op de middelbare school?
Vraag dan een kennismakingsgesprek aan. Dan kijken we samen wat nodig is om je kind meer gevoel van eigenwaarde te geven én hogere cijfers te halen.

Back To Top