Skip to content

Bijles voor betere schoolprestaties én een groeiend zelfvertrouwen op de middelbare school

Bijles Lichtenvoorde

Je kind zit op de middelbare school en komt niet goed mee in een bepaald vak. Frustrerend, want hij of zij komt steeds thuis met onvoldoendes. Als ouder (verzorger) ben je op zoek naar hulp voor je zoon of dochter. Met bijles in Doetinchem voor leerlingen uit Lichtenvoorde gaat Studiescool jullie helpen.

In tegenstelling tot studiebegeleiding, gaan we met bijles vanuit een andere invalshoek dieper in op de inhoud. Ik achterhaal het kennisniveau en de manier van leren van je kind. Samen gaan we aan de slag. We stoppen niet voordat de inhoud begrepen wordt.

Bellen Stuur een WhatsApp

Studiescool bijles

  •  Kennismakingsgesprek thuis
  •  Analyse na 4 weken
  •  Samen het vervolg bepalen
  •  Individueel of in een groep
  •  In een niet-schoolse omgeving

‘De bijlessen geef ik op een niet-schoolse manier. We werken hard in een gezellige, gemoedelijke setting. En in volledige gelijkwaardigheid. Voor je kind voelt het als een thuis. Dit schept vertrouwen en dat is de basis voor progressie.’

Bijles Lichtenvoorde voor alle vakken op alle niveaus

Bijles voor jouw zoon of dochter kun je voor praktisch alle schoolvakken in het voortgezet onderwijs aanvragen: rekenen en wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, Nederlands, Engels en Frans. Op alle schoolniveaus, vanaf de onderbouw van het vmbo en de mavo tot en met de bovenbouw van de havo en het vwo.

Twee leerlingen die bijles volgen bij Studiescool werken hun Studiescoop-agenda bij.

Bijles in een kleine groep of individueel

Afhankelijk van het karakter en de situatie van je zoon of dochter, de cijfers en het kennisniveau bepalen we samen wat op dit moment het beste lijkt te passen: individuele bijles of bijles in een kleine groep kinderen van hetzelfde schoolniveau en in het hetzelfde leerjaar.

Daar gaat een kennismakingsgesprek thuis aan vooraf. En na 4 weken analyseer ik wat precies nodig is aan de hand van wat ik in die weken ervaar en ontdek.

Samen bepalen we het vervolg, zodat jij als ouder zeker weet, dat je kind de juiste begeleiding krijgt voor de beste schoolresultaten.

Tip! Lees hier wat het verschil is tussen studiebegeleiding en bijles

Bijles Lichtenvoorde met resultaat

  • Bij individuele begeleiding haalt je kind binnen 4 weken hogere cijfers;
  • De schoolprestaties bij bijles in groepsverband stijgen iets minder snel over het algemeen, maar het eindresultaat is hetzelfde;
  • Je ziet het zelfvertrouwen en zelfbeeld van je zoon of dochter groeien;
  • Hard werken en lang aan het huiswerk zitten maken plaats voor andere dingen, zoals vrijetijdsbezigheden en ontspanning.

Zijn dit de resultaten die je graag bij jouw zoon of dochter ziet? Studiescool helpt je kind (woonachtig in Lichtenvoorde) graag met bijles in Doetinchem. Vraag nu een kennismakingsgesprek aan. We kijken samen wat nodig is om je kind meer gevoel van eigenwaarde te geven én hogere cijfers te halen.

Bellen Stuur een WhatsApp
Een Foto Van Manon Ruardij Eigenaresse Studiescool, Huiswerkbegeleiding, Studiebegeleiding En Bijles In De Achterhoek.

Lesgeven doe ik vanuit mijn ❤️

Manon Ruardij

Wat anderen ervaren…

“Fantastische begeleiding gehad voor mijn zoon. Dit is niet zomaar studiebegeleiding. Manon kent de kinderen/pubers door en door …soms nog beter als wij ouders. Manon, ik wil je enorme bedanken voor alles wat je voor Noah en ons als ouders gedaan hebt!

Dankzij jou heeft mijn zoon zijn mavo diploma gehaald maar nog veel belangrijker, hij is zelfverzekerder geworden en staat weer vrolijk in het leven, op weg naar zijn vervolgstudie. Superdank! Je bent een topper!”

– Anique Ruesen

“Al een paar jaar had ik moeite met het vak wiskunde (A). In 6 vwo had toch echt dringend begeleiding nodig. Vorig jaar heb ik al aan de bel getrokken en had ik een afspraak gemaakt bij een ander die bijles geeft in wiskunde. Dit beviel me niet goed. Ik voelde me niet serieus genomen en hield het na twee keer voor gezien.

Toen hoorde ik via via over Studiescool van Manon. Dit was een wereld van verschil! Manon heeft een heldere blik op wiskunde en doet er alles aan om je het te laten begrijpen. Ze steekt er veel tijd en energie in en doet het met passie!”

– Isaac

Meer informatie of een vraag?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over bijles van Studiescool? Laat je gegevens achter zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Back To Top