Ga naar hoofdinhoud

Bijles voor betere schoolprestaties én een groeiend zelfvertrouwen op de middelbare school

Bijles in Doetinchem

Je kind zit op de middelbare school en komt niet goed mee in een bepaald vak. Frustrerend, want hij of zij komt steeds thuis met onvoldoendes. Als ouder (verzorger) ben je op zoek naar hulp voor je zoon of dochter. Met bijles in Doetinchem gaat Studiescool jullie helpen.

In tegenstelling tot studiebegeleiding, gaan we met bijles vanuit een andere invalshoek dieper in op de inhoud. Ik achterhaal het kennisniveau en de manier van leren van je kind. Samen gaan we aan de slag. We stoppen niet voordat de inhoud begrepen wordt.

Bellen Stuur een WhatsApp

Studiescool bijles

  •  Kennismakingsgesprek thuis
  •  Analyse na 4 weken
  •  Samen het vervolg bepalen
  •  Individueel of in een groep
  •  In een niet-schoolse omgeving

‘De bijlessen geef ik op een niet-schoolse manier. We werken hard in een gezellige, gemoedelijke setting. En in volledige gelijkwaardigheid. Voor je kind voelt het als een thuis. Dit schept vertrouwen en dat is de basis voor progressie.’

Voor alle vakken op alle niveaus bijles in Doetinchem

Bijles voor jouw zoon of dochter kun je voor praktisch alle schoolvakken in het voortgezet onderwijs aanvragen: rekenen en wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, Nederlands, Engels en Frans. Op alle schoolniveaus, vanaf de onderbouw van het vmbo en de mavo tot en met de bovenbouw van de havo en het vwo.

Twee leerlingen die bijles volgen bij Studiescool werken hun Studiescoop-agenda bij.

Bijles in een kleine groep of individueel

Afhankelijk van het karakter en de situatie van je zoon of dochter, de cijfers en het kennisniveau bepalen we samen wat op dit moment het beste lijkt te passen: individuele bijles of bijles in een kleine groep kinderen van hetzelfde schoolniveau en in het hetzelfde leerjaar.

Daar gaat een kennismakingsgesprek thuis aan vooraf. En na 4 weken analyseer ik wat precies nodig is aan de hand van wat ik in die weken ervaar en ontdek.

Samen bepalen we het vervolg, zodat jij als ouder zeker weet, dat je kind de juiste begeleiding krijgt voor de beste schoolresultaten.

Tip! Lees hier wat het verschil is tussen studiebegeleiding en bijles

Bijles in Doetinchem van Studiescool met resultaat

  • Bij individuele begeleiding haalt je kind binnen 4 weken hogere cijfers
  • De schoolprestaties bij bijles in groepsverband stijgen iets minder snel over het algemeen, maar het eindresultaat is hetzelfde
  • Je ziet het zelfvertrouwen en zelfbeeld van je zoon of dochter groeien
  • Hard werken en lang aan het huiswerk zitten maken plaats voor andere dingen, zoals vrijetijdsbezigheden en ontspanning.

Zijn dit de resultaten die je graag bij jouw zoon of dochter ziet? Studiescool helpt je kind graag met bijles in Doetinchem.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan. We kijken samen wat nodig is om je kind meer gevoel van eigenwaarde te geven én hogere cijfers te halen.

Bellen Stuur een WhatsApp
Een Foto Van Manon Ruardij Eigenaresse Studiescool, Huiswerkbegeleiding, Studiebegeleiding En Bijles In De Achterhoek.

Lesgeven doe ik vanuit mijn ❤️

Manon Ruardij

Wat anderen ervaren…

“Geweldige studiebegeleiding en 1 op 1 bijles. Manon heeft het voor elkaar gekregen om onze zoon, die alleen maar onvoldoendes voor wiskunde haalde, voor zijn HAVO examen te laten slagen met een voldoende!”

– Mariken van der Meijden-Loois

Manon zei vanaf dag 1 dat ik een hogere niveau kon behalen. Zij gaf mij altijd positieve energie en de motivatie waardoor ik beter kon presteren. Door haar begon ik niet alleen betere cijfers te krijgen, maar ik begon ook weer in mezelf te geloven. Ook had ik veel meer zelfvertrouwen.

– Talien Hamad

Meer informatie of een vraag?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over bijles van Studiescool? Laat je gegevens achter zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Back To Top